ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ


Για ένα διαφανές σύστημα εμβολιασμού: Ο γιος του πρώην προεδρικού υποψηφίου των ΗΠΑ Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ανατέθηκε από τον επερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ να διευθύνει μια επιτροπή εμβολιασμού.

Ο Robert F. Kennedy Junior θα μπορούσε να ηγηθεί μιας νέας επιτροπής εμβολιασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο γιος του πρώην προεδρικού υποψηφίου και υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, είπε στο CNN χθες. Ο Κένεντι και ο εκλεγμένος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι και οι δύο αντίπαλοι του εμβολιασμού.
Σε εννέα ημέρες, ο Ντόναλντ Τραμπ θα αναλάβει τον Μπαράκ Ομπάμα ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Τραμπ και η λεγόμενη «ομάδα μετάβασης» είχαν πολλά να κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες: περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας πρέπει να καλυφθούν με την αλλαγή κυβέρνησης. Δεδομένου ότι ο Τραμπ ανησυχεί πολύ για το θέμα του «εμβολιασμού» και είναι αυτο-ομολόγος αντιπάλου του εμβολιασμού, είχε ανακοινώσει ότι θα συστήσει επιτροπή εμβολιασμού για να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ εμβολιασμών και των ασθενειών που προκύπτουν από αυτούς. Ο Τραμπ προφανώς ήθελε να επιλέξει τον ίδιο τον επικεφαλής αυτής της επιτροπής - και τώρα φαίνεται ότι το βρήκε.
Το αμερικανικό κανάλι ειδήσεων CNN ανέφερε χθες ότι ο Κένεντι και ο Τραμπ συναντήθηκαν για να συζητήσουν το μελλοντικό έργο της Επιτροπής Εμβολιασμών. Ο Μπόμπι Κένεντι Τζούνιορ απάντησε στη συνέχεια σε ερωτήσεις τύπου και είπε ότι θα ηγηθεί της επιτροπής. Ωστόσο, η εκλεγμένη ομάδα προέδρου ερμήνευσε τις συζητήσεις με διαφορετικό τρόπο: Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση, δήλωσε εκπρόσωπος στο CNN.
Πράγματι, εάν ο Κένεντι αναλάβει τη διαχείριση της προμήθειας, θα ήταν έκπληξη. Εξάλλου, ο γιος του Κένεντι ανήκει στους Δημοκρατικούς · ο Τραμπ είναι γνωστό ότι κέρδισε τις εκλογές των ΗΠΑ ως Ρεπουμπλικανός. Ωστόσο, ο δικηγόρος Κένεντι εμφανίστηκε ως αντίπαλος του εμβολιασμού τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, πριν από λίγα χρόνια δημοσίευσε ένα βιβλίο σχετικά με τους κινδύνους του υδραργύρου σε πολλούς εμβολιασμούς. Ο Κένεντι εξηγεί συχνά σε συνεντεύξεις ότι εμβολιάζει όλα τα παιδιά του και ήταν υποστηρικτής των εμβολιασμών. Ωστόσο, παλεύει ενάντια στο μείγμα θειομερσάλης άλατος νατρίου σε παρασκευάσματα εμβολίων. Ο Kennedy επισημαίνει μελέτες που δείχνουν ότι το thiomersal μπορεί να προκαλέσει νευρολογικές διαταραχές στα παιδιά.
ΠΗΓΗ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ GOOGLE 

Δεν υπάρχουν σχόλια