ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ..."ΑΛΗΘΕΙΕΣ"

Ο πακτωλός των χρημάτων από τις φαρμακευτικές εταιρείες στους καθηγητές γιατρούς της επιτροπής για την καραντίνα

Τελικά, δισεκατομμύρια τα ποσά που κρύβονται πίσω από την έλευση του κοροναϊού. Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν κάνουν τυχαία αγώνα ταχύτητας για το ποια θα βρει το φάρμακο για τον COVID-19. Και φυσικά ο πακτωλός των χρημάτων δεν αφορά μόνο την παγκόσμια κοινότητα αλλά και την Ελλάδα.Το πάρτι των δισεκατομμυρίων που έχουν στήσει οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, φυσικά δεν ξεκίνησε τώρα αλλά έχει προϊστορία όπου εμπλέκονται όλοι οι καθηγητές μεγαλογιατροί που συμμετέχουν και στην περίφημη επιτροπή που κλειδαμπάρωσε τους Έλληνες και επέβαλλε την καραντίνα.
Φυσικά νόμιμα οι λοιμωξιολόγοι επιχορηγούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες για το ερευνητικό τους έργο. Ωστόσο οι ίδιες εταιρείες θα είναι αυτές που θα μας παρέχουν αύριο τις συγκεκριμένες φαρμακευτικές αγωγές. Οι επιστημονικές σχέσεις των κυρίων Τσιόδρα και Σύψα δεν κρύβονται και δεν είναι κρυφές. Καθώς υπάρχουν τόμοι ολόκληροι με το πλήθος των ποσών που φεύγουν από συγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρείες -φυσικά για κλινικές μελέτες και έρευνες.
Σήμερα το Crashonline.gr  παρουσιάζει μερικές ακόμη από τις επιχορηγήσεις των φαρμακευτικών εταιρειών στους γιατρούς που μετέχουν στην περίφημη επιτροπή:


Δεν υπάρχουν σχόλια