ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ FAKE ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΩΝ; (VIDEO)



.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ… ( ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΡΟΜΟ… ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΕΔΙΔΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ) !!!



[ … 6.Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη… ]



……………………………………………………………………………………………..

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4619/2019
ΦΕΚ 95/Α/11-6-2019
Κύρωση του Ποινικού Κώδικα.

Άρθρο 333
Απειλή
1. Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας αυτόν με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή. Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του.
2. Επιβάλλεται φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν η πράξη τελείται σε βάρος ανηλίκου ή προσώπου που δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του, εφόσον τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται υπό την επιμέλεια ή την προστασία του δράστη βάσει νόμου, δικαστικής απόφασης ή πραγματικής κατάστασης, συνοικούν με αυτόν ή έχουν με αυτόν σχέση εργασίας ή υπηρεσίας. Η ίδια ποινή επιβάλλεται όταν η πράξη τελείται σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου ή σε βάρος συντρόφου κατά τη διάρκεια της συμβίωσης.
3. Για την ποινική δίωξη της πράξης της παραγράφου 1 απαιτείται έγκληση.


ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ….




.

.
ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
<iframe width="695" height="391" src="https://www.youtube.com/embed/W30-8CH0F6M" frder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια